perjantai 3. helmikuuta 2012

Herran jestas mikä päivä!

Mistäs tämän nyt sitten alottaisi? No ensin ihan tavallisesti olin koulussa, paitsi, että siellä yksi tunti oli joku tunnin jeesus kertomus. Ja tietenkin meinasin nukahtaa sinne. Muuten ihan kivasti siellä, mutta sitten kun pääsin koulusta niin alko kyllä kummasti tapahtua?

Kun tulin kotiin datailin siinä hetken, söin, hajotin melkein kännykkäni, vaihdoin vaatteet, laitoin hiukset kiinni ja lähdin harjoituksiin. No kunhan pääsin harjoituksiin ni ei sielläkään ihan nappiin mennyt. Ensiksi vaikka se, kun yksi tuli harkkoihin vaikka olis pitäny viellä kävellä kepeillä. ja sitten se valitti että polvi sattuu.  No ehkä kun tulee harkkoihin. No joo ei siinä viellä mitää, mutta maalivahtimme sai siinä jonku kauheen selkä kivun. Huus siellä oikeesti nii paljo ,että piti pistää korvat lukkoo. Ja loppuen lopuks seki vietii sitte ambulanssilla sairaalaa.
Joo ei mitää, meillä vaan ens viikolla peli, eikä oo enää yhtää maalivahtii, ku kaikki on loukkaantunut.

Eipä sitten muuta. Nyt dataan katon salkkareita ja syön sipsiä. Ainii unohdin, veljeni leikkas siiliks. Ja se on iha HELVETIN ruma.

1 kommentti:

  1. Todella mustaa, masentavat värit. Kuvat ei oo erityisen tarkkoja. Otsikko, nimi eikä kuvat kerro paljoa blogin aiheesta, vaikka niiden kuuluisi olla vähän niinkuin kuvaus koko sivustosta. Koira ja kaverikuva antaa luulon että blogissa kerrotaan kuvauksesta tai koirista.

    Teksti on aika tönkköä, isot kirjaimet erisnimissä, lyhyet lauseet ja kuvattomuus on myös miinusta. Kuitenkin aina voi kehittyä ja itsekin vaihdan ulkoasuani päivittäin tai ainakin muokkaan sen osia, sillä mun silmääni on vaikea miellyttää.

    VastaaPoista